Kursus | Volume Lashes

Tag din salon et skridt tættere på Hollywood – med det nyeste indenfor vippe extensions, Volume Lashes. Denne teknik indebærer at man arbejder med vipper der er meget tyndere end dem man normalt bruger ved en klassisk vippe extension.

Volume Lashes er kun 0,07 mm tykke – flares/singels er 0,20-0,25 mm. Derfor påsætter du 2-6 stk. vipper på kundens egen vippe, i stedet for 1 stk. som man gør ved en almindelig extension. Denne metode er ligeså skånsom som den almindelige single-extension, da Volume Lashes er en meget tynd og let vippe. Du kan påsætte op til 6 vipper på en naturlig vippe for at få samme vægt som en vippe der er 0,20-0,25 mm.

Resultatet bliver fantastisk! Kunden får vipper, der giver et mørkere, mere intensivt og fyldigt indtryk da du kan tilbyde op til 400 vipper per øje. Dette kursus er for dig, der allerede er gået igang med at lave vippe extensions, men vil udvikle dig og kunne tilbyde dine kunder det nyeste på markedet. Metoden bliver også kaldt for 2D, 3D, 4D, 5D, 6D.

  • Kursuslængde: 1 dag
  • Pris: 1995.- eks. moms
  • I prisen indgår: kursus- og uddannelsemateriale
  • Efter kurset har du mulighed for at købe et startkit til en formidabel pris

Idag kan vi kun tilbyde kurset i Malmø, men du kan komme nemt dertil med enten bil eller tog. OBS! Kurset bliver afholdt på svensk, men kursusmaterialet bliver udleveret på dansk.