Våra kursus

Kurser

Udvikle dig selv og din salon!

For at du virkelig skal kunne arbejde kreativt med sortimentet og udnytte alle mugligheder i vore produkter afholder vi kontinuerligt kurser inden for alle produktområder. Ring 78 77 05 46 for mere information om kurser og kursdatoer. 

Vi kan også komme til din salon for uddannelse. 

Kurser forår 2015:

Extensions / Tape

Tape extensions sættes fast på dit eget hår med tape. Håret er beregnet til at holde til den daglige pleje og slitage. Er hurtigt at sætte på og let at fjerne igen. Så hurtigt og enkelt – ny frisure! Kursuslængde: 1 dag. System: Fæstepunkt tape.

Extensions / Microring

Det nyeste indenfor extensions – håret sættes fast med en lille metalring som klemmes sammen, så håret bliver siddende. Hurtigt og enkelt uden maskine! Kursuslængde: 1 dag. System: Fæstepunkt microring.

Extensions / Keratinvoks

Extensionhåret sidder på færdige fæstepunkter af keratinvoks. Ved hjælp af en tang sætter du extensionen fast med varme, hvilket er en skånsom metode som ikke slider på håret. Som frisør kan du udfører en extension på 3-4 timer, afhængig af mængden af hår og det holder i ca. 3 måneder, afhængig af kundens pleje af sin extension. System: Fæstepunkt - keratinvoks. 

Extensions / Racoon - Limpistol 

Hver extension sættes fast med silikonebaseret lim i ens eget hår, uden at håret beskadiges. En extension med denne type lim giver et nøjagtigt resultat, da man selv blander hårmængde, farve, hårtype og hårlængde i en og samme omgang. Racoon er vor leverandør av extension-system med limpistol. System: Fæstepunkt - lim.

Flettemetode - Weaving

Dette kursus præsenterer en extensions teknik hvor du arbejder helt uden varme eller kemikalier. Extensions med weaving-teknik er et hurtigt, sikkert og trygt system, der også er ideelt, hvis kunden vil lade sit eget hår vokse ud.

Weaving indebærer, at man syr løshåret ind i bundfletninger langs hårbunden. På skandinavisk hår fletter man syntetisk hår ind i bundfletningerne, inden løshåret fastgøres, for at forstærke og undgå slitage på kundens eget hår. Dette behøver man ikke gøre på afrohår, der er kraftigere.

Som frisør kan du udføre en extension-behandling på 1-2 timer, afhængigt af antallet af vævekanter. Håret kan genbruges flere gange, hvis kunden passer og plejer sit løshår.

Grunduddannelse parykker / damer & herrer

Giv kunder med pletvis eller totalt håraffald mulighed for at beholde deres egen frisure. Grunduddannelsen i parykker indeholder bl.a. produktgennemgang, farvning og materialer, måltagning, hvorledes man udfører servicearbejde og nogen tilpasning samt praktisk arbejde.

Ring 78 77 05 46 for mere information om kurser og kursdatoer.