Amore

Amore

Stilsikre parykker

Logo Amore 150

Amore – en klassisk kollektion med stilsikre parykker, der passer til enhver alder, smag og stil. Her finder du også en fantastisk farveskala, bl.a. de populære farver til udvoksninger.

Vi har lige lanceret Cassidy, Olivia, Veronica og Whitney fra Amore. Parykkerne er håndknyttede med lace-front og fantastisk pasform – for bedst mulig komfort.

Amore

Et helt naturligt look

Med Amore får du et helt gennemsigtigt, naturligt look over hele hovedbunden. Det finmaskede net ”monofilament” imiterer din egen naturlige hudfarve. Det enkelte lag giver din hudfarve mulighed for at skinne igennem og giver et naturligt look. Takket være den håndknyttede hættes design, ser håret ud til at vokse fra hovedbunden. Hætten er specielt egnet til personer, der lider af hårtab. Den tilbyder rige stylingmuligheder, da håret kan deles og styles i alle retninger.

100 % håndknyttet

Vores håndknyttede parykker er fremstillet, ved at de enkelte hårfibre forsigtigt er blevet syet i lok for lok. Dette minutiøse arbejde giver en lettere og mere behagelig paryk med bedre åndbarhed end ved maskinfremstillede eller delvis håndknyttede parykker. Luftcirkulationen i det teknisk avancerede hættedesign er enestående, hvilket gør parykken behagelig at have på. 

Kataloger

Vil du bestille nogle af vores produktkataloger? Ring 78 77 05 46.