Sælger med fokus på Danmark

Vi søger sælger med fokus på Danmark

Om dig

Vi søger dig, som har erfaring indenfor løsnings- eller servicebaseret salg og som ved hvordan man kombinerer høj kvalitet med en høj præstation når det kommer til resultater. Det er en forudsætning at du kan tale og skrive dansk helt flydende. Erfaring/kendskab indenfor hår/modebranchen er en stor fordel.
Da vi hele tiden udvikler vores sortiment er det vigtigt at du har lyst til at udvikle dig, har erfaring med salg og er god til at kommunikere. Det er en forudsætning at du fungerer godt i et team og at du er god til at håndtere stressede situationer. Du har et stort ’drive’ og kan godt lide at arbejde med stor kundefokus som skabes gennem kreative, men holdbare løsninger.

Om jobbet

Dine primære arbejdsopgaver er at opretholde en god kontakt med vores kunder, du håndterer indkommende ordrer, hjælper kunden med valg af produkter, plejeråd, valg af farve m.m. Du arbejder for en indgående og udgående slagskanal for dig og hele dit team. Du hjælper med at tage materiale frem til vores PR-afdeling og sælger kampagner i Danmark. I dit daglige arbejde kommer du til at være ansigtet ud ad til, med ansvar for salgskontoer med egen opfølgning og afstemning med din nærmeste chef. Vi arbejder med målstyrning.
Vi tilbyder dig et job med en spænende produktportefølje - med alt indenfor hår. Stillingen er på 60%. Stillingen er placeret på vores hovedkontor i Limhamn.

Om ansøgningen

Vi kommer løbende til at kigge på ansøgninger, men vil gerne modtage din ansøgning senest d. 19/2. Send din ansøgning, CV og dit personlige brev til os. Du søger stillingen ved at klikke her. Vi beder Dem venligst respektere, at vi ikke har mulighed for at modtage din ansøgning via e-mail.

Oplysninger

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte
Export manager, Cecilia Karlsson, cecilia.karlsson@carlmlundh.se, mobil +46 72-508 03 90
HR-partner Nina Bark, hr@carlmlundh.se

Om os

Vi tilbyder alt indenfor hår. Carl M Lundh Danmark- hårgrossist for frisører - indgår i Aderans Sweden. Kontor, orderafdelning og lager findes i Malmö. I Aderans Sweden indgår også 12 egne butikker, 200 återförsäljare samt ca 3 000 frisører i kunderegisteret..
Carl M Lundh Danmarks produktområder er allt indenfor løshår: parykker, hårerstattning, extensions, hårdele, hårsmykker, kursusprogram samt plejeprodukter, frisørprodukter og tilbehør.
Aderans Sweden levererer til frisører og butikerne i Sverige, men også til Norge, Danmark, Finland og de baltiske land. Mere info: www.toupemabelgal.se eller www.carlmlundh.dk